ERKEND DUURZAAM PLUS CERTIFICAAT.

Erkend Duurzaam Plus is een branchebreed duurzaamheidsprogramma. Het is een initiatief van de gehele automotive-branche, bestaande uit de brancheverenigingen BOVAG, FOCWA Schadeherstel, RAI Vereniging en STIBA. De uiteindelijke jaarlijkse certificering wordt uitgevoerd door het Instituut voor Duurzame Mobiliteit.

WAT BETEKENT ERKEND DUURZAAM CONCREET IN DE DAGELIJKSE PRAKTIJK VAN ONZE ORGANISATIE?

Wij hebben maatschappelijk verantwoord en duurzaam handelen in onze bedrijfsvoering verankerd. Dat betekent dat wij bijvoorbeeld alleen nog maar stille en zuinige banden verkopen en de gebruikte banden op een milieuvriendelijke wijze afvoeren. Datzelfde geldt voor de smeermiddelen en andere onbruikbare materialen. We hebben groene stroom en gaan zuinig om met energie.

Uiteraard draait het bij duurzaam ondernemen in het autobedrijf ook om het aanbieden van duurzame mobiliteit. In de showroom staan dan ook alle schone en zuinige modellen van BMW en MINI. Natuurlijk behoren daar ook de elektrische modellen toe. Als geen ander kunnen wij onze klanten informeren over de mogelijkheden van schone mobiliteit.

Ook als werkgever zijn de zaken op orde. Duurzaam betekent in dat opzicht dat er aandacht is voor het welzijn van de medewerkers door goede arbeidsomstandigheden en toekomstperspectieven te bieden.