BMW bij Story Next.

Ontdek uw BMW verhaal.

Omdat Story een BMW en MINI dealer is, vertellen we dit verhaal uiteraard bij Story Next. Hier bieden we een premium selectie aan occasions, enkel van hoge kwaliteit. Naar welk verhaal u ook op zoek bent, Story Next ontdekt het graag samen met u.

Van rijeigenschappen tot stijl, van duurzaamheid tot sportiviteit. Voor de gehele familie, of voor uw weekendje weg. Van uw eerste auto uit het premium segment, tot uw favoriete jonge occasion. BMW is bestemd voor elk verhaal.

Een kijkje in de geschiedenis van BMW.

In 1913 werd BMW opgericht als vliegtuigmotorenfabriek, maar het jaar 1916 wordt als officiële oprichtingsdatum beschouwd. Sinds 1922 maakt BMW geen vliegtuigmotoren meer, na een verbod van het Verdrag van Versailles. Daardoor is BMW begonnen met het produceren van motoren. Het eerste BMW logo dateert dan ook uit 1922.

Sinds 1928 maakt BMW auto's, wat een gouden stap is geweest. Sindsdien is het merk enorm gegroeid en is BMW vandaag de dag nog steeds aan het groeien. De toekomst is de volgende stap, met steeds meer elektrische modellen en duurzaamheid.