Volkswagen-Arteon-2018-1280-4a

Particulier financieren bij Story Next.

Uw auto particulier financieren met ons Private Finance aanbod.

Wat is Particulier Financieren?

U heeft uw ideale auto gevonden, maar u wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Bij Story Next financiert u uw auto tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijk tarief. Omdat u zelf beslist over verzekering, onderhoud en reparatie houdt u volledig grip op uw autokosten. 

Private Finance is een financiering met een vaste looptijd en rente. U betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar u aan toe bent. Bovendien kunt u tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. En aan het eind van de looptijd bent u 100% eigenaar van de auto.

Een rekenvoorbeeldje.

 

Contante waarde (aanschafprijs)€ 50.000,00
Duur overeenkomst60 maanden
Aanbetaling€ 12.500,00
Jaarlijks kosten percentage5,99%
Totaal kredietbedrag€ 37.500,00
Termijnbedrag per maand542,89
Totaal te betalen bedrag45.073,38
Vaste debetrentevoet5,99%


Genoemde bedragen zijn incl. btw en bestaan uit rente en aflossing. Private Finance is een product van ALPHERA Financial Services bv en betreft een niet-doorlopend krediet. De looptijd is zelf te bepalen met een maximum van 72 maanden. Het rentetarief geldt voor de gehele looptijd. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. In het rekenvoorbeeld bedraagt de slottermijn € 12.500. 

Rentestand is aan verandering onderhevig, vraag naar de voorwaarden via uw Story Next contactpersoon.

Met Private Finance...
  • Over de slotsom betaalt u tijdens de looptijd alleen rente. Aan het einde van de looptijd betaalt u het bedrag in één keer of u financiert de slotsom opnieuw.

  • Zaken zoals onderhoud, eventuele reparatie en de verzekering blijven in eigen beheer en regelt u zelf. Uiteraard helpen wij u ook graag bij het afsluiten van een verzekering.

De voordelen van Private Finance.