MINI bij Story Next.

Ontdek uw MINI verhaal.

Omdat Story een BMW en MINI dealer is, vertellen we dit verhaal uiteraard bij Story Next. Hier bieden we een premium selectie aan occasions, enkel van hoge kwaliteit. Naar welk verhaal u ook op zoek bent, Story Next ontdekt het graag samen met u.

Van rijeigenschappen tot stijl, van duurzaamheid tot sportiviteit. Voor de gehele familie, of voor uw weekendje weg. Van uw eerste auto uit het premium segment, tot uw favoriete jonge occasion. MINI is bestemd voor elk verhaal.

Een kijkje in de geschiedenis van MINI.

Het merk MINI is geboren in 1959. Er was behoefte aan een ruime vierpersoonsauto, maar dan zo klein mogelijk door de stijgende benzineprijzen. John Cooper overtuigde de bedenkers van de MINI van zijn idee dat deze auto mee moest doen aan professionele races. Hier is het bijna kart-achtige imago van MINI ontstaan.

MINI blijft innoveren en brengt door de jaren heen meerdere modellen uit. In 2019 kwam er een grote innovatie voor MINI, het merk produceerde de eerste kleine, volledig elektrische auto. De MINI Electric richt zich daarmee op de toekomst, een duurzamer leven en veel elektrische kilometers.